I'll be back.

Nu flyr jag landet och lämnar min blogg hemma.
Med andra ord kommer den kommande veckan bli den värsta i erat liv.
Kom tillbaks om en vecka. Älskar er.
Puzz Puzz /Elias Holm

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

Jag lever mitt liv för mycket, jag gör för mycket sociala saker. Det håller inte! Någonting måste göras! Kollar sällan på film nuförtiden, twittrar inte lika ofta, läser inte så mycket serier och spelar nästan aldrig. Många ser det säkert som en bra sak att vara social istället för att sitta hemma och kolla på film. Men som den nörd jag är ser jag det som en katastrof! Jag får ärligt talat lite panik när jag tänker på att det var FYRA (!) dagar sedan jag såg en film sist! Fyra hela dagar! 96 fucking timmar! 1760 långsamma minuter! 345600 bortslösade sekunder!
Vad är det som händer!? Håller jag på att förvandlas från en nörd till en vanlig tråkig människa!? Ryser av tanken.
*
Live long and prosper
/Elias Holm

Snygga människor

Det här med snyggt och fult.. Hur funkar det egentligen? Jag vet att det har blivit inmatat i våra hjärnor av media och reklambranchen sedan födseln men jag har svårt att se hur man kan påverkas så mycket av det. Vad är det egentligen som gör att jag anses vara väldigt snygg och du ganska ful? Är det gud? Troligen inte. Han är väll upptagan med att onanera till en spegel, narcissistisk som han är!
Vi kan säga att det är den absoluta första mexikanska dvärgen som bestämde det, slå slipper vi fundera.
*
Nu till saken. Jag gillar snygga människor (duh). Jag gillar framförallt att kolla på dem. Därför har jag valt att lista tre tjejer och tre killar som jag tycker är lite snyggare än alla de andra som jag har sett OCH är till viss del känd. Trött på folk som verkligen tror att Jessica Alba, Megan Fox och Emma Watson är snyggare än ALLA andra människor på HELA jorden.
*
Först till topp 3 tjejer.
*
3. Amber Heard
*
*
2. Mary Winstead
*
*
1. SUSAN COFFEY!
*
Nu till killarna.
*
*
3. Ryan Gossling
*
*
2. Morrissey
*
*
1. BRAD PITT och ELIAS HOLM!
*
*
*
Nej, jag är verkligen inte ytlig, du har en chans även fast du är ful som stryk<3.
/Elias Holm

Musik

Det händer att jag lyssnar på musik, tro det eller ej. Ni kanske tror att jag är en cool snubbe som lyssnar på Eminem och Metallica. En snubbe som sitter och älskar allt The Voice och P3 har att erbjuda. Isånnafall kan ni inte ha mer fel.Sanningen är att jag har en väldigt konstig och annorlunda smak när det gäller musik, som med många andra saker. Jag är inte hipster, jag gillar helt enkelt bara obskyra saker som ingen annan lyssnar på (och är snygg).
*
Det är inte så att jag lyssnar på Merzbow och Anal Cunt.. Så kul ska vi inte ha det! Jag lyssnar egentligen på ganska mainstream musik.. Som iallafall har varit mainstream någonstans, någongång. Men denna musik är verkligen inte vad en vanlig 15-åring från Orminge har i sin iPod.
*
Det som förvånar mig mest är hur mycket svensk musik jag lyssnar på. Movits!, bob hund, Broder Daniel, Cornelis, Philemon Arthur and the Dung, Björns Vänner, Teddybears, Babian, Ebba Grön... The list goes on! Jag kan helt ärligt säga att jag troligen lyssnar på mer svensk musik än utländsk. Hur kommer sig detta? Sverige som är så usla på film, TV och all annan kultur.. Varför är vi så bra på att göra musik? Det är ett stor mysterium.

Jag kan sluta detta fina inlägg genom att länka min spotify, Last.fm och en höna.
Spotify: jimmistone
Last.fm: http://www.lastfm.se/user/EliasHolm

Live long and prosper /Elias Holm

PS. Sverige är jävla bra på att göra TV-spel också DS.
PS PS. Det blev två hönor, förlåt. DS DS.
PS PS PS. Jag är snygg. DS DS DS.

Why you not blogging!?

Ni undrar varför jag inte bloggade igår, uppenbarligen. Ni tycker jag är en idiot för att jag inte höll mitt löfte, upprnbarligen.
Nu är det så att ni inte har en aning om vad jag gick igenom, jag hade helt enkelt inte tid att blogga.

Det började på morgonen när jag gjorde armhävningar som vanligt. När jag hade gjort 500 armhävningar så spänner jag mig framför spegeln. Något är fel! Mina enorma magmuskler har blivit så enorma att huden spruckit och musklerna sticker ut från kroppen.
Det såg ganska vidrigt ut.
Jag gick till närmaste sjukhus (2mil) och satte mig fiket och tog en kaffé.
Där framför mig satt Jessica Alba och slickade på sin Calippo. Sjukhusbesöket får vänta. Jag har sex med Jessica på toan i 3 timmar och sedan när jag är påväg upp på sjukhuset blir jag attackerad av en trehövdad hundvalp med sylvassa tänder. Det blir en episk fight som slutar med att jag skalperar hundjäveln.
Sen kollade jag mot skyn och såg atombomb komma fallande mot sjukhuset. "FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK" Skrek jag i slo-motion och sprang sedan i slo-motion mot atombomben. Ja, ni hörde rätt. Jag sprang MOT atombomben.
Jag slänger mig för att fånga den men den sprängs tyvär och alla dör.
*
Därför hade jag inte tid att blogga. Puss /Elias Holm

Dvärgarnas Rätt I Samhället.

Jag har ett unikt favoritdjur.. Många säger katt, andra hund, några gillar tillomed pandor.
Det finns dock ett djur som ofta faller i glömska, ett djur som på många sätt påminner om oss människor.
Jag tänker såklart på Dvärgar! Finns det något gulligare än små dvärgtikar med sina stora huvden och vackra ögon?
Det finns dock en ny trend som jag tycker är väldigt hemsk! Allt mer människor klär sina dvärgar i människokläder, som om de vore några jävla dockor! Inte nog med att de inte får bo i vildmarken utan tvingas bo med er, äckliga människor! De måste dessutom anpassa sig efter era jävla vanor! Klä sig i människorkläder, använda toaletter och tillomed lära sig erat jävla språk! DVÄRGAR HAR KÄNSLOR!! De är som vilket annat djur som helst och borde inte särbehandlas!!

Sedan är det porrbranchen... De utnjyttrar dvärgar sexuellt.. DVÄRGARNA KAN INTE SÄGA NEJ!! DE VET INTE BÄTTRE!! Det är inte accepterat att ligga med en fågel eller ens en 12åringar (som faktiskt är både längre och mer könsmogna än dvärgar).. men dvärgar? SJÄLVKLART!
Låt oss alla nu höja våra bägare och skåla! FÖR DVÄRGARNAS RÄTT I SAMÄLLET!!
/Elias Holm, dvärgarnas befriare.

Två inlägg om dagen är bra för magen.

Jag har ett ständigt tryck från söta små flickor som vill att jag ska skriva nya inlägg.. Men vafan.. Jag vet att min blogg är bäst och att ni njuter av varenda bokstav som esxisterar på min eminenta lilla blogg. Men för att bloggen ska kunna hålla sin brutalt höga kvalité så krävs det lite pauser mellan inläggen.
*
Jag försöker iallafall skriva minst två inlägg om dagen. Det tycker jag borde räcka fint, ni ivriga små bärfisar!
Ni älskar mig, jag älskar er. Let's keep it that way!
/Elias Holm, er befirare.
*
Jag avslutar inlägget med en bild på dvärgar med människokläder. Enyoy!

Skvaller.

Jag har märkt att det har blivit mycket populärt med skvallerbloggar.. Alla älskar tydligen skvaller och jag ska ju inte vara sämre.
Därför har jag dagen i ära mycket smaskit skvaller för mina älskade små läsare!
*
Jag har hört att Måns Frostling och Felicia Strömbom har hållit varandra i handen utanför Hemköp för ett halvår sedan!! Är det mer än bara vänskap? Jadu, det är det nog inte..
*
Måns
<3
Felicia
*
En fågel har även viskat i mitt öra att Martin Thelander FLERA GÅNGER har onanerat på sitt pojkrum på Odenplan den senaste veckan.. Har han inte råd med sex eller förderar han helt enkelt sin handflata?
*
Martin
*
Går rykten om att Elias Holm har en gigantisk snopp.. Stämmer det? Aa.
*
Elias.
XOXO Gossip Girl

Wake up, look at the clock, press snooze..

Det här med att komma försent.. Det här med hur man är jävligt jobbig på morgonen.. Det här med att man snoozar även fast bussen går om 10 minuter..
*
Här är en video som visar hur en morgon för mig ser ut.. http://filmfestival.nikon.se/pages/movie.asp?ID=151&I-AM-DEAD Glöm inte att rösta 5/5!<3
*
Jag kommer ca 5-15 minuter försent ca 3 gånger i veckan. Det betyder att på en månad förlorar jag ungefär 2timmar skoltid. På tre månader förlorar jag en hel skoldag. Det finns positiva och negativa aspekter av det, som med allt. Det positiva är att jag förlorar en skoldag var tredje månad utan några särskillda konsekvenser. Det negativa är att jag förlorar en skoldag var tredje månad utan några särskillda konsekvenser.
*
På ytan är det skönt att sova bort dessa timmar istället för att gå i skolan. Men islutändan förlorar jag på det eftersom jag missar delar av lektionerna och därför har mer att plugga till proven. Vänta, sa jag "jag"? Menade ni.. Jag behöver ändå aldrig plugga eftersom jag är ett geni (och snygg).
*
Älskar er /Elias Holm
*
Här kommer en bild på en panda

Nils Abenius

Nisse är en söt grabb som jag har äran att känna! Han är liksom mig en filmnörd och en mycket ståtlig sådan.
Han tyckte att vad denna bloggen behövde var lite sex-appeal (som om inte senaste inlägget räcker) Så vad passar då bättre än en bild på pöjken?
Ligga eller inte ligga, det är frågan?

Cha cha!

Cha cha bloggen! Nu kommer kvällens outfit!<333
En bob hund tröja från... en bob hund kosert och kalsonger från garderoben!
Puzz Puzz! /Elleboi<33

Film istället för plugg, fuck yeah!

Nu är det så att jag har ett väldigt viktigt prov imorgon. Jag ska kunna massor om män med lustiga mustasher som leker sten, sax, påse hela dagarna. Som ni säkert vet är jag otroligt jävla smart, med andra ord kan jag lugnt avnjuta en bio istället för att plugga. Ganska skönt att vara ett geni faktiskt!
Filmen Jag såg var "The Ides of March". En film som ni vanliga människor inte kommer få se förän i november.
Ryan Gossling, George Clooney och PHILIP SEYMOUR HOFFMAN<333 gör alla tre helt fantastiska rollprestationer och manuset är helt underbart. Jag satt på högspänn genom hela filmen men slutet var tyvär lite av ett antiklimax.

4/5 halvätna dvärgar får The Ides of March
Mjaow Mjaow /Elias Holm

Hej alla barn!

Tjenare alla sötisar, nu ska jag introducera mig själv! Jag är nämligen Elias side-kick, en söt pojke som står i bakgrunden.
Mina huvudupgifter i livet är att vara söt, runka och ha under 300 vänner på facebook och när jag inte gör det så brukar jag låtsas att jag är Batman. Så varför skriver jag här? Jo i och med att jag är Elias side-kick så kommer jag blogga lite då och då.
Hej då sötisar /Martin The Lander

Vafals!?

Vilket förakt! Jag känner mig våldtagen, misshandlad och rumpknullad på samma gång.

Jag surfar in på min fantastiska lilla blogg och vad möts jag av? Jo, en annons som propagerar för "De Nya Moderaterna". Ett parti jag avskyr med hela mitt hjärta. Ett parti som endast består av sliskiga överklass-egoister och skalliga mumintroll.

Nu är frågan hur blogg.se tänker.. Tycker det att en politisk annons är lämplig att lägga ut på någons blogg mot ens vilja? Antar de att alla bloggare är moderater?
Statistiken visar att ungefär hälften av alla som läser detta röstar på moderaterna eller ett systerparti till dem. Hoppas ni vet att jag älskar er ändå, var ni än står politiskt.
Liberaldemokrat and proud of it
/Elias Holm

Kattigare än en katt i en katalog

Den som lyckas kolla igenom hela detta inlägg utan att säga "Awwwwww" en enda gång är inte mänsklig.
XOXO Katt-Elias

Sunday bloody Sunday

Yo!
Det är söndag. Vilket alla uppmärksamma människor redan har koll på.
Jag hatar söndagar. Söndag är enligt Elias den värsta dagen på hela veckan. Nu kanske ni frågar er "Vad har han emot söndag? Det är ju en helgdag!"
Jo, nu är det så att jag tillhör den minoritet som inte hatar skolan över allt annat i hela världen.
En dag som denna och som allt för många söndagar tycker jag är mycket värre än att sitta i skolan och lära sig saker.

Detta är en typisk söndag för Elias.
08.00 Sover
10.00 Sover
12.00 Sover
14.00 Vaknar upp. Kollar på klockan. Märker att jag sovit bort halva dagen. Blir deprimerad. Somnar om.
15.00 Vaknar upp. Märker att jag somnade om. Blir ännu mer deprimerad.
15.00-23.00 Sitter utan byxor framför datorn och gör helt onödiga saker som t.ex Placera bokstäver i en följd så att jag får poäng, kolla på extremt söta katter eller skapa en patetisk bloggjävel.

Live long and prosper /Elias Holm

Yo yo!

Yo!
Namnet är Elias Holm men är känd som E-Dawg i folkmun.
Jag är ett praktexempel på att man kan vara farligt cool och fantastiskt gullig på samma gång. När jag inte sover på snygga tjejer så brukar jag slagga hemma i mitt Crib i västra Orminge.
Orminge är ett paradis för folk som gillar att röka vid häst-statyerna utanför coop, spela biljard i guds hus och knäppa en 3.5a i Centrala Parken. Med andra ord är jag en vilsen själ i detta fantastiskt fula lilla kvarter.
Jag startar denna blogg endast för att visa vilken fantastisk person jag är och för att få alla tjejer att inse att de vill ligga med mig.
E-Dawg OUT