Jag är ändå snyggare än er alla..

Facebook har ikväll blivit översvämmat av statusar i stil med "Gilla så skriver jag hur snygg du på en skala 1-10 i chatten!" och "Om 10 gillar så skriver jag de 5 snyggaste 97:orna och de 5 snyggaste 96:orna"
*
Jag förstår inte varför någon skulle bry sig.. Varför skulle jag vilja veta hur snygg du tycker att jag är på en skala på 1-10 när det ändå bara är ytligt och falskt? Klart som fan att du inte ger ett ärligt betyg. Det är väll självklart att du ger dina bästa vänner 10 medans den där killen eller tjejen som du tycker är sjukt snygg får högst en 8a, du vill ju inte verka för desperat.
Du kommer inte heller ge någon ett dåligt betyg, för du vill ju inte vara taskig.
*
Till dig som gillar dessa statusar. Hur kommer det sig att du har ett sådant stort behov av bekräftelse? Är det verkligen så viktigt vad dessa "vänner" som du säkert inte ens har träffat i verkligheten, tycker om ditt utseende? Får det dig att må bättre?
Om det får dig att må bra, så fortsätt! Jag vill inte hindra dig från något som gör dig lycklig, men jag förstår mig inte på det.
*
Jag älskar er alla men ibland förstår jag mig inte på folk.
/Elias Holm

Statement

Kan int blogga. Spelar Skyrim.
/e

Min hand är värdefull.

Jag borde sälja min hand på blocket, den är värdefull.
Nu ska jag räkna upp 9 anledningar varför min hand är värd fett med parra!
*
1. Skakat hand med Thomas Alfredson
2. Tagit Thomas Öberg på rumpan
3. Skakat hand med Conny Nimmersjö
4. Rört Elias Holms penis ett antal gånger
5. Skakat hand med Amy Diamond
6. Bitchslapat Martin Thelande X-antal gånger.
7. Troligen rört ett mynt som någongång rört en dvärg.
8. Skrivit mästerverket Invandraren med den.
9. Rört Geten.
*
Startpriset ligger på 1 000 000kr. Låt budgivningen BÖRJA!
/Elias Tha Man

Kul att vara tillbaka. Verkligen...

Då är man tillbaka i Sverige. Tillbaka i Orminge, skolan, stressen och all annan skit. Tro inte att jag har saknat er, för det har jag inte! Taizé var underbart! Har skaffat jävligt många nya vänner, mycket bättre än er!
Gudstjänsterna använde jag som en stund att fundera över livet. Det låter pretto men det var väldigt givande. Har ändrats en del som person, jag heter numera Göran t.ex.
Vad mer har hänt?
Juste, är nu medlem i tre olika band. Det känns jävligt jobbigt att få in det i mitt redan nu stressiga liv. Har fått en fettish för hästar, framförallt stjärtlandsponnies pågrund av deras skojjiga namn. Har även beställt en mexikansk dvärg från Amazon.com. Det är en sällskapsdvärg, avskyr folk som använder dvärgar som tjänstedjur!
Det var väll typ det. Ha det ok.
/Elias

Vaknar upp ur blogg-komat.

Jag är tillbaka, bättre än någonsin. Kommer ett större inlägg imorrn. Har inte sovit på 40 timmar. Jag har blivit djupare än någonsin. Här kommer en djup spotify-lista för att visa hur djup jag blivit. Ligga?
Här kommer också en bild på ett djupt hav, nästan lika djupt som dina djupa ögon.
/Djupa Elias.

RSS 2.0